0484 - 61.22.34 / 0486 - 87.53.27 info@anandayoga.be

Zaterdag 1 juni 2024

Prijs:

€20

Tijd:18:30 – 21:00
Waar:Buiten in de natuur (indien het weer het toelaat)
Inschrijven:info@anandayoga.be
Docent:Winde, Ruxandra, Ilse

Vrouwencirkel: Vrouwelijkheid & Natuur

De vrouwelijke natuur is een mysterie dat we enkel kunnen begrijpen door het te voelen met ons hart. Daarom nodig ik jullie uit om samen te komen in een vrouwencirkel, waar we de verbinding tussen ons lichaam en ziel met de natuur kunnen ervaren.

Laten we onszelf onderdompelen in de helende kracht van de natuur, door met blote voeten op de grond te staan, de zoete geur van bloemen in te ademen en het warme licht op onze huid te voelen. Samen zullen we ons laten leiden door de wijsheid van Moeder Aarde, en onze band met haar en met elkaar versterken.

We voorzien een deelcirkel, een moment van vrolijke verbinding met elkaar en een klein ritueel om contact te maken met de verschillende natuurelementen. We sluiten af met een kopje thee en een gezond stuk fruit.

Kom en voel de magie van de vrouwelijke natuur tijdens onze vrouwencirkel. Laat ons samen delen, bemoedigen en helen

De cirkel gaat door op een prachtige buitenplek, het adres wordt na inschrijving gecommuniceerd. We verzamelen voor Ananda en rijden dan samen.
Voorzie ca. 30 minuten onderweg voor en na de cirkel.

Begeleidsters: Winde, Ruxandra, Ilse

Inschrijven: Stuur een mail naar info@anandayoga.be om beschikbaarheid van plaats te checken en verdere details te ontvangen.

Deze cirkels richten zich naar zich naar elke vrouw die op zoek is naar een dieper zelfinzicht en die streeft naar zelfontwikkeling.

  • https://nl-nl.facebook.com/anandayogacentrum/

Winde

Winde voelde de spirituele roeping al op zeer jonge leeftijd, maar het is pas in 2001 dat ze besliste om haar leven volledig in het teken van yoga en spiritualiteit te stellen. Dit ontdekte ze in India waar ze twee jaar verbleef en sindsdien heeft ze een leven ontdekt vol transformatie en persoonlijke groei.

Ze startte het Ananda Yogacentrum in 2010, wat intussen uitgroeide tot een spiritueel centrum te midden van de stad. Sinds vijf jaar geeft ze nu ook vrouwencirkels waarin ze vrouwen weer in hun kracht tracht te zetten. Ze voelt het als haar roeping om mensen weer in contact te brengen met hun ziel en zo de diepere en hogere betekenis van het leven te ontdekken.

Ze houdt ervan om vrouwen te inspireren om hun diepe, mysterieuze en krachtige vrouwelijke authenticiteit te (her)ontdekken.

  • https://nl-nl.facebook.com/anandayogacentrum/

Ruxandra

Ruxandra discovered the power of women circles as an adolescent. Although a very introvert and solitary nature at the time, she started to notice very soon the amazing value of sisterhood. 
A woman needs some time and space on her own but also has the need to share, to be seen, to connect, to build up memories and friendships with other feminine souls. 
While still constantly attending femininity -courses, -camps and -events, Ruxandra also guides a series of shakti circles. Their purpose is to bring together women with the same aspiration towards inner growth, towards unveiling more and more The Mysterious, Eternal Feminine, present in each feminine heart.
  • https://nl-nl.facebook.com/anandayogacentrum/

Ilse

Ongeveer 10 jaar na haar eerste kennismaking met yoga in Ananda, besloot Ilse nog dieper te duiken in de mysteries van Shakti – het Universele Vrouwelijke Principe – om te groeien tot ‘Tantra Teacher for Women’.

Met het uitbreidend aantal vrouwen dat zoekend is naar antwoorden en verbinding onder mekaar, geeft haar onderdompeling blijk van geïntegreerde timing op haar sprankelend fascinerende pad.

Ilse vindt haar richtingaanwijzers door vanuit al haar vrouwelijke facetten in verbinding te treden met haar Ziel.

Het liefst benadert ze haar bezigheden en taken als waardevolle rituelen waardoor de ‘heiligheid’ van het leven tastbaarder wordt.

Haar ervaringen delen met gelijkgestemde vrouwen en hen inspireren tot diepe zelf-ontdekking zijn haar zuivere intentie en aspiratie.