0484 - 61.22.34 / 0486 - 87.53.27 info@anandayoga.be

Zaterdag 10 juni

Prijs:

€20

Tijd:18:30 – 21:00
Waar:Buiten in de natuur / Bij regen: Ananda Yogacentrum
Inschrijven:info@anandayoga.be
Docent:Winde/Ruxandra

Maandelijkse vrouwencirkel: Vrouwelijkheid & Natuur

De vrouwelijke natuur is op zoveel manieren mysterieus. De verbinding van het lichaam en de ziel van een vrouw met de natuur zelf kan niet met de geest worden begrepen, maar alleen met het hart.
Er is niets meer genezend en regenererend dan jezelf onderdompelen in de natuur, de grond aanraken met je voeten, de geur van het gras en de  geparfumeerde bloemenlucht inademen, de aanraking voelen van het licht op je huid.
We nodigen je uit om je hart te openen en de natuur te ervaren in een magische kring van zusters. We zullen ook contact maken met de Elementen door middel van een klein ritueel.
De cirkel gaat door op een prachtige buitenplek, het adres wordt na inschrijving gecommuniceerd. We verzamelen voor Ananda en rijden dan samen.
Voorzie ca. 30 minuten onderweg voor en na de cirkel.
Nota: bij regenachtig weer halen we de natuur naar binnen, door middel van een klein ritueel en een massage in Ananda.

Begeleidsters: Ruxandra & Winde

Inschrijven: Stuur een mail naar info@anandayoga.be om beschikbaarheid van plaats te checken en verdere details te ontvangen.

Deze cirkels richten zich naar zich naar elke vrouw die op zoek is naar een dieper zelfinzicht en die streeft naar zelfontwikkeling.

  • https://nl-nl.facebook.com/anandayogacentrum/

Winde

Winde voelde de spirituele roeping al op zeer jonge leeftijd, maar het is pas in 2001 dat ze besliste om haar leven volledig in het teken van yoga en spiritualiteit te stellen. Dit ontdekte ze in India waar ze twee jaar verbleef en sindsdien heeft ze een leven ontdekt vol transformatie en persoonlijke groei.

Ze startte het Ananda Yogacentrum in 2010, wat intussen uitgroeide tot een spiritueel centrum te midden van de stad. Sinds vijf jaar geeft ze nu ook vrouwencirkels waarin ze vrouwen weer in hun kracht tracht te zetten. Ze voelt het als haar roeping om mensen weer in contact te brengen met hun ziel en zo de diepere en hogere betekenis van het leven te ontdekken.

Ze houdt ervan om vrouwen te inspireren om hun diepe, mysterieuze en krachtige vrouwelijke authenticiteit te (her)ontdekken.

  • https://nl-nl.facebook.com/anandayogacentrum/

Ruxandra

Ruxandra discovered the power of women circles as an adolescent. Although a very introvert and solitary nature at the time, she started to notice very soon the amazing value of sisterhood. 
A woman needs some time and space on her own but also has the need to share, to be seen, to connect, to build up memories and friendships with other feminine souls. 
While still constantly attending femininity -courses, -camps and -events, Ruxandra also guides a series of shakti circles. Their purpose is to bring together women with the same aspiration towards inner growth, towards unveiling more and more The Mysterious, Eternal Feminine, present in each feminine heart.
  • https://nl-nl.facebook.com/anandayogacentrum/

Ilse

Ongeveer 10 jaar na haar eerste kennismaking met yoga in Ananda, besloot Ilse nog dieper te duiken in de mysteries van Shakti – het Universele Vrouwelijke Principe – om te groeien tot ‘Tantra Teacher for Women’.

Met het uitbreidend aantal vrouwen dat zoekend is naar antwoorden en verbinding onder mekaar, geeft haar onderdompeling blijk van geïntegreerde timing op haar sprankelend fascinerende pad.

Ilse vindt haar richtingaanwijzers door vanuit al haar vrouwelijke facetten in verbinding te treden met haar Ziel.

Het liefst benadert ze haar bezigheden en taken als waardevolle rituelen waardoor de ‘heiligheid’ van het leven tastbaarder wordt.

Haar ervaringen delen met gelijkgestemde vrouwen en hen inspireren tot diepe zelf-ontdekking zijn haar zuivere intentie en aspiratie.