0484 - 61.22.34 / 0486 - 87.53.27 info@anandayoga.be

15 oktober 2023

Prijs:

€40, Reserveren nodig

Tijd:9:30-14:00
Waar:Ananda Yogacentrum
Inschrijven:info@anandayoga.be
Docent:Bram

Wùo Taï betekent “Tussen twee Universums” en is een vorm van lichaamswerk dat werkt op het celgeheugen dat opgeslagen zit in de fascia of bindweefsels van het lichaam. Deze Techniek is ontwikkeld  door Roland en Nathalie Combes (wuotai.com) en osteopathie en yoga liggen hier aan de basis. Bij Wùo Taï werken we in duo waarbij de actieve persoon de omstandigheden creëert voor de passieve ontvanger om in een staat van overgave en diepe ontspanning te komen zodat de identificatie van opgeslagen spanningen in de cellen kan gereset worden. Dit gebeurt door de fascias van de twee lichamen op gelijke spanning te brengen en kleine dansende bewegingen te maken met heel het lichaam. Een benadering van Wùo Taï is ook dat het ongekende veel rijker is dan al hetgeen dat we denken te kennen. De gever zich laat leiden door de intelligentie van het ongekende en de ontvanger geeft zich over aan de intelligentie van het groter geheel, waardoor genezing kan plaatsvinden.

De bewegingen werken op alle delen van het lichaam zoals: het skelet, de spieren, de organen, het zenuwstelsel en de meridianen.
Wùo Taï is toegangkelijk voor iedereen, ook voor kinderen of rolstoelgebruikers. Medische voorkennis is niet nodig, wel een zekere nieuwsgierigheid om het berekende los te laten.

Workshop Wùo Taï

  • Een algemene theoretische uitleg met tekst en beeldmateriaal.
  • De basisprincipes worden uitgelegd aan de hand van een aantal ‘gestes’ of houdingen die we op elkaar beoefenen.
  • Alle houdingen worden uitgevoerd op matten en in losse kleding.
  • Je oefent op elkaar, maar het is niet noodzakelijk in duo te komen. We wisselen sowieso van partners, om meer lichaamservaring op te doen.

Doel van de workshop

  • Een andere kijk op jezelf en je omgeving krijgen
  • Dat je de oefeningen nadien thuis zelf kunt toepassen
  • Een aanvulling op je reeds bestaande lichaamswerk

Persoonlijke behandelingen met Bram behoren nadien tot de mogelijkheid.

Docent:

Bram genoot een tweejarige opleiding in Wùo Taï, assisiteert en geeft al tal van workshops. Hij zit momenteel in het 5de yoga in Ananda en brengt deze workshop voor het eerst naar ons yogacentrum.

Inschrijven:
Inschrijven op voorhand is vereistd. Stuur hiervoor eerst een mail naar info@anandayoga.be om de beschikbaarheid te checken en stort nadien het inschrijfgeld om je plaats te bevestigen.

Breng schrijfgerief mee en kom in comfortabele kledij.

“Wùo Taï heeft me een andere kijk op mijn lichaam gegeven en heeft me anders in mijn yogabeoefening doen staan. Ik voel nu energieën die ik voorheen niet kon voelen. Een verrijking!”