0484 - 61.22.34 / 0486 - 87.53.27 info@anandayoga.be

23 april, 14 mei, 4 juni

Prijs:

€150 / €210 voor reeks van 6 cirkels

Tijd:17:00 – 20:00
Waar:Ananda Yogacentrum
Inschrijven:info@anandayoga.be
Docent:Winde/Ruxandra/Ilse

Deel 2 van de reeks van vrouwencirkels over de Vrouwelijke Zielsarchetypes – De Initiërende Vrouw

Deze reeks van vrouwencirkels staat in het teken van de ‘Vrouwelijke Zielsarchetypes’ en richt zich naar elke vrouw die op zoek is naar een dieper zelfinzicht en die streeft naar zelfontwikkeling.

Nieuw zijn de subarchetypes die voor het eerst in Ananda voorgesteld zullen worden! Maar liefst 8 subarchetypes vervolledigen de 4 hoofdarchetypes waarrond we in het verleden reeks gewerkt hebben.

Deze cirkels zijn heel veelzijdig: je krijgt zowel de basiskennis mee a.h.v. onderwijsgesprekken, als heel wat praktische toepassingen. Tijdens elke cirkel gaan we aan de slag met één of meerdere archetypes.

We gaan aan de slag met:

  • infomomenten
  • identificatie a.h.v. beelden
  • individuele oefeningen
  • groepsoefeningen
  • videomateriaal
  • en heel wat meer…

Nieuw zijn de subarchetypes die voor het eerst in Ananda voorgesteld zullen worden! Maar liefst 8 subarchetypes vervolledigen de 4 hoofdarchetypes waarrond we in het verleden reeks gewerkt hebben.

Cirkel 8: 23/04 – De Initiërende Vrouw
Cirkel 9: 14/05 – Subarchetype De Magische Vrouw
Cirkel 10: 04/06 – Subarchetype De Kindsvrouw

Voor wie:

Voor zij die de eerste reeks in het najaar meegevolgd hebben, of zij die de archetypes vroeger reeds doorlopen hebben bij ons.

In deze reeks kan je niet meer instappen als beginner. Misschien zijn de maandelijkse cirkels wel een optie voor jou!

Deze cirkels richen zich naar zich naar elke vrouw die op zoek is naar een dieper zelfinzicht en die streeft naar zelfontwikkeling.

  • https://nl-nl.facebook.com/anandayogacentrum/

Winde

Winde voelde de spirituele roeping al op zeer jonge leeftijd, maar het is pas in 2001 dat ze besliste om haar leven volledig in het teken van yoga en spiritualiteit te stellen. Dit ontdekte ze in India waar ze twee jaar verbleef en sindsdien heeft ze een leven ontdekt vol transformatie en persoonlijke groei.

Ze startte het Ananda Yogacentrum in 2010, wat intussen uitgroeide tot een spiritueel centrum te midden van de stad. Sinds vijf jaar geeft ze nu ook vrouwencirkels waarin ze vrouwen weer in hun kracht tracht te zetten. Ze voelt het als haar roeping om mensen weer in contact te brengen met hun ziel en zo de diepere en hogere betekenis van het leven te ontdekken.

Ze houdt ervan om vrouwen te inspireren om hun diepe, mysterieuze en krachtige vrouwelijke authenticiteit te (her)ontdekken.

  • https://nl-nl.facebook.com/anandayogacentrum/

Ruxandra

Ruxandra discovered the power of women circles as an adolescent. Although a very introvert and solitary nature at the time, she started to notice very soon the amazing value of sisterhood. 
A woman needs some time and space on her own but also has the need to share, to be seen, to connect, to build up memories and friendships with other feminine souls. 
While still constantly attending femininity -courses, -camps and -events, Ruxandra also guides a series of shakti circles. Their purpose is to bring together women with the same aspiration towards inner growth, towards unveiling more and more The Mysterious, Eternal Feminine, present in each feminine heart.
  • https://nl-nl.facebook.com/anandayogacentrum/

Ilse

Ongeveer 10 jaar na haar eerste kennismaking met yoga in Ananda, besloot Ilse nog dieper te duiken in de mysteries van Shakti – het Universele Vrouwelijke Principe – om te groeien tot ‘Tantra Teacher for Women’.

Met het uitbreidend aantal vrouwen dat zoekend is naar antwoorden en verbinding onder mekaar, geeft haar onderdompeling blijk van geïntegreerde timing op haar sprankelend fascinerende pad.

Ilse vindt haar richtingaanwijzers door vanuit al haar vrouwelijke facetten in verbinding te treden met haar Ziel.

Het liefst benadert ze haar bezigheden en taken als waardevolle rituelen waardoor de ‘heiligheid’ van het leven tastbaarder wordt.

Haar ervaringen delen met gelijkgestemde vrouwen en hen inspireren tot diepe zelf-ontdekking zijn haar zuivere intentie en aspiratie.