0484 - 61.22.34 / 0486 - 87.53.27 info@anandayoga.be

3, 4, 5 & 6 nov

Start: donderdag 3 nov. 14u

Einde: zondag 6 nov. 18u

Prijs:

€350, 3 à 4 pers. kamer

€390, 2 pers. kamer

Tijd:dagelijks een vol programma
Waar:Radhadesh Durbuy
Inschrijven:info@anandayoga.be
Docent:Winde & Ilse

Het thema van deze retraite is ‘zielsverbinding’. Deze verbinding gaat twee kanten op: de verbinding met je eigen vrouwzijn en de verbinding met andere vrouwen. Beide aspecten worden maar al te vaak niet voldoende gevoed in onze huidige manier van leven. We nemen zelden echt de tijd om in onze eigen kracht te staan, onze vrouwelijke noden worden wel vaker aan de kant geschoven om sneller en efficiënter te handelen en we luisteren niet altijd naar wat ons lichaam ons echt vertelt en van ons vraagt. De relaties met andere vrouwen blijven vaak aan de oppervlakte of worden overschaduwd door gevoelens van schaamte, onzekerheid of soms lichte nijd. Tijdens deze 4-daagse gaan we samen de diepte in en gaan we op zoek naar schoonheid, puurheid en authenticiteit.

Hier nemen we de TIJD om diep te verbinden; met onszelf en met de andere vrouwen.

Waaraan kan je je verwachten?

  • Elke ochtend een sessie met speelse en dynamische oefeningen om helemaal te ontwaken en de energie weer te doen stromen
  • 2 cirkels per dag rond een bepaald thema
  • 1 yogasessie per dag met speciale asanas voor de vrouw
  • Zaterdag staat volledig in het teken van ‘liefde, schoonheid en harmonie’ en houden we een groot en krachtig ritueel voor Tripura Sundari
  • Een aantal ‘magische momenten
  • Een aantal creatieve oefeningen
  • Tijd om gewoon te ‘zijn
  • Tijd in de natuur
  • Heerlijke vegetarische maaltijden

Voor wie

Deze retraite is enkel voor vrouwen die vertrouwd zijn met de aanpak van Ananda en die in het verleden al hebben deelgenomen aan één of meerdere van onze activiteiten. Je hoeft niet noodzakelijk aan vrouwencirkels te hebben deelgenomen. Ben je toch nieuw en wens je mee te gaan, contacteer me dan zeker even per mail.

Inschrijven

Stuur een mail om de beschikbaarheid van kamers te checken. Nadien is een voorschot van €100 vereist.

Prijs

€350 (in een 4-pers. kamer), €390 (in een 2-pers.kamer) – all in

We verblijven in het guesthouse Radhadesh en beschikken over een eigen yogazaal. Alle kamers hebben een eigen badkamer en kunnen met 2 of 4 gedeeld worden.

Docente:

Winde, met assistentie van Ilse

Meer info