6 shakticirkels: Omarm je vrouw-zijn

In 2001 raadde mijn spirituele gids me reeds aan om vrouwencirkels te leiden, hij fluisterde me toe dat mijn shaktikracht ook andere vrouwen zou versterken in hun vrouw-zijn. Ik achtte mezelf toen niet rijp genoeg en besloot mezelf verder te verdiepen in yoga en meditatie en mijn eigen vrouw-zijn sterker te ontwikkelen.

Ik raakte gefascineerd door de vrouwelijke zielsarchetypes en lanceerde in 2017 een serie vrouwencirkels rond dit thema. De kracht die hieruit voortkwam was magisch, voor mezelf en voor de vrouwen die deelnamen.

De nood om op regelmatige basis samen te komen werd eveneens duidelijk en de vraag naar meer klonk luid.

Wat doen we precies in een vrouwencirkel?

Sinds het begin der tijden komen vrouwen samen in cirkels om ervaringen, verhalen, gedachten, ideeën en gebeden te delen.

Vrouwencirkels bieden een veilige en zachte ruimte voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden om samen te komen en te delen. Ik werk met maximaal 16 vrouwen om zo de intimiteit en geborgenheid te kunnen behouden.

In elke cirkel werken we rond een specifiek vrouwelijk thema op een veelzijdige manier.

Zo werk ik graag met:

  • moodboards,
  • identificaties a.h.v. beelden,
  • geleide zelftransfiguraties en/of visualisaties,
  • verschillende muziekmeditaties,
  • schrijfopdrachten,
  • videomateriaal,
  • individuele en groepsopdrachten,
  • en heel wat andere technieken.

Wanneer?

We ontmoeten mekaar elke 3de week op zondagen van 17u tot 20u. Op die manier kunnen we het weekend op een mooie manier afsluiten en de nieuwe werkweek met een ander perspectief aanvatten. De volgende data zijn reeds gepland:

Programma

cirkel 1 – 6/10: ‘Mijn kracht als vrouw’

In deze eerste cirkel leren we mekaar kennen, ervaren we de kracht van vrouwen die samenkomen en leren we technieken aan om mekaar te versterken.

cirkel 2 – 27/10: ‘Zelfliefde, het mag’

Meer zelfs, ‘het moet’! Tijdens deze cirkel keren we de aandacht naar binnen en gaan we op zoek naar onze kernkwaliteiten. Nadien richten we de aandacht opnieuw naar buiten en geven we expressie aan deze kwaliteiten. We leren eenvoudige oefeningen om meer zelfliefde aan de dag te leggen.

cirkel 3 – 10/11: ‘Ode aan de vrouwelijke schoonheid’ – in resonantie met Tripura Sundari

Deze cirkel valt samen met het Tripura Sundari moment, 48 uur voor de volle maan. Een perfecte avond om op te dragen aan de vrouwelijke schoonheid. Tijdens deze cirkel maken we een sacraal ritueel voor de Grote Kosmische Kracht Tripura Sundari en delen we eveneens tips om meer schoonheid in ons leven te brengen.

cirkel 4 – 1/12: ‘Mijn innerlijke vrouw’

Vrouwen zijn van nature uit gezegend met de gave om makkelijk contact te maken met hun innerlijke wereld. Alle antwoorden liggen diep in ons, we moeten alleen weten waar en hoe te zoeken. Tijdens deze cirkel duiken we diep naar binnen a.h.v. verschillende technieken en halen we de antwoorden naar boven.

cirkel 5 – 22/12: ‘Loslaten en vooruit kijken’

Dit is de laatste cirkel van 2019, een mooi moment dus om onze oude patronen onder de loep te nemen. We delen manier om ‘los te laten’ en sluiten af met een krachtig ritueel.

cirkel 6 – 12/1: ‘Het innerlijk vuur in mij’

Het nieuwe jaar is gestart, het vuur kan weer oplaaien. Hoe vergroot ik het innerlijk vuur in mezelf en tot wat kan dit allemaal uitgroeien? Een combinatie van theorie, verschillende oefeningen en meditaties.

Prijs

€150 voor de hele reeks van 6 vrouwencirkels

Deze worden best in zijn geheel gevolgd om zo een hecht groepsgevoel te creëren.

Inschrijven

Gelieve eerst een mail te sturen om de beschikbaarheid te checken. Voorafbetaling van €25 is vereist.