Bedrijfsyoga

Yoga op het werk is de ideale manier om je werknemers weer even op adem te laten komen en hun batterijen weer te laten opladen. De yogalessen kenmerken zich door een actieve, maar ontspannende benadering. De oefeningen worden aangepast aan de noden van de groep.

De nadruk kan gelegd worden op de probleemzones die het werk specifiek met zich meebrengt; bijvoorbeeld:
– nek-en schouderklachten
– lage rugklachten, vermoeidheid
– concentratiestoornissen
of vele andere. Bovendien helpt een yogales ook de concentratie te verhogen, de stress te verminderen waardoor yoga meer werklust bij de deelnemers opwekt.

Het programma

Het programma voor bedrijfsyoga wordt in overleg met u afgestemd op de specifieke situatie binnen uw organisatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de werktijden en beschikbaarheid van de werknemers.

Het lesprogramma kan naar keuze worden uitgevoerd met lessen van 60, 75 of 90 minuten. Workshops van een halve dag of meer kunnen eveneens worden georganiseerd. Veelal worden de yogalessen ‘s ochtends, in de lunchpauze of na het werk georganiseerd. Afhankelijk van de duur van de les kunnen hierbij één of meerdere lessen per dag worden gepland die de normale productie zo min mogelijk verstoren.

Kosten

De uivoering van de bedrijfsyoga vraagt om weinig investeringen en is snel en eenvoudig te realiseren. Voor de bedrijfsyoga kan worden volstaan met een tijdelijke ruimte zoals een opgeruimde vergaderzaal, een niet benutte lege ruimte, of andere.
Yoga behoeft geen duur materiaal. Matten kunnen besteld en geleverd worden tegen een lage prijs. Indien gewenst kunnen deelnemers zelf zorgen voor matten. Prijzen op aanvraag.

Lesgevers

De yoga wordt verzorgd door gediplomeerde en ervaren yogaleraren en kenmerkt zich door een goede opbouw en een persoonlijke begeleiding van iedere deelnemer. De lessen kunnen in het Nederlands of Engels gegeven worden.

Prijzen

Prijzen variëren naargelang de duur van de sessie, het aantal deelnemers en de ligging van het bedrijf. Voor een persoonlijke offerte kunt u ons best contacteren:
info@anandayoga.be of
0484/61.22.34 (Winde)