0484 - 61.22.34 / 0486 - 87.53.27 info@anandayoga.be
Bedrijfsyoga
Waarom bedrijfsyoga?

Yoga op het werk is de ideale manier om je werknemers weer even op adem te laten komen en hun batterijen weer te laten opladen. De yogalessen kenmerken zich door een actieve, maar ontspannende benadering. De oefeningen worden aangepast aan de noden van de groep.

De nadruk kan gelegd worden op de probleemzones die het werk specifiek met zich meebrengt; bijvoorbeeld:
nek-en schouderklachten
lage rugklachten, vermoeidheid
concentratiestoornissen

 

of vele andere. Bovendien helpt een yogales ook de concentratie te verhogen, de stress te verminderen waardoor yoga meer werklust bij de deelnemers opwekt.

Het programma

Het programma voor bedrijfsyoga wordt in overleg met u afgestemd op de specifieke situatie binnen uw organisatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de werktijden en beschikbaarheid van de werknemers.

Het lesprogramma kan naar keuze worden uitgevoerd met lessen van 60, 75 of 90 minuten. Workshops van een halve dag of teambuildings kunnen eveneens worden georganiseerd. Veelal worden de yogalessen wekelijks  ‘s ochtends, in de lunchpauze of na het werk georganiseerd. Afhankelijk van de duur van de les kunnen hierbij één of meerdere lessen per dag worden gepland die de normale productie zo min mogelijk verstoren.

Kosten

De uivoering van de bedrijfsyoga vraagt om weinig investeringen en is snel en eenvoudig te realiseren. Voor de bedrijfsyoga volstaat een tijdelijke ruimte zoals een opgeruimde vergaderzaal, een niet benutte lege ruimte, of andere.
Yoga behoeft geen duur materiaal. Matten kunnen besteld en geleverd worden tegen een lage prijs. Indien gewenst kunnen deelnemers zelf zorgen voor matten.

Prijzen op aanvraag.

Lesgevers:

De yoga wordt verzorgd door gediplomeerde en ervaren yogaleraren en kenmerkt zich door een goede opbouw en een persoonlijke begeleiding van iedere deelnemer. De lessen kunnen in het Nederlands of Engels gegeven worden.

Prijzen:

Prijzen variëren naargelang de duur van de sessie, het aantal deelnemers en de ligging van het bedrijf. Voor een persoonlijke offerte kunt u ons best contacteren:
info@anandayoga.be of
0484/61.22.34 (Winde)

Wat onze leerlingen zeggen over ons

Thank you very much for the very nice introduction into Yoga past Saturday.
Everybody in the office already seems more relaxed and self-aware, even though some
people have been complaining that they can’t feel their muscles anymore…

Thank you for your enthusiasm and time, we have really enjoyed it.

 

Thomas Buijs

Architect

De wekelijkse yogalessen tijdens de lunchpauze zijn een ware verademing! Even heerlijk ontstressen, strechen en diepgaand ontspannen. Het is ook fijn om de collega’s eens op een andere manier te ontmoeten, minder formeel én in sportoutfit. 

De yogalessen gaan door in onze vergaderruimte en telkens wanneer we daar nu een zware meeting hebben, koppel ik even terug naar de yogasessie waardoor ik een soort rust in me vind.

Bedankt!

Caroline

ICT

Bedankt, we hebben genoten van de yogasessie op onze teambuilding. Velen van ons hadden nog nooit yoga gedaan, maar de manier waarop jullie het brachten, was heel toegankelijk. 

We proberen het management nu te overtuigen om wekelijks yoga op het werk te krijgen.

Keep in touch!

Stijn

Administrator

Eerstkomende activiteiten

START to YOGA: 5 weken yoga+ gratis introworkshop

Wil je starten met yoga, maar heb je het begin gemist? Dan is deze formule ideaal! Gratis intro workshop + 5 weken yoga!...

Zaterdag 25 mei – Sacred Cacao ceremony & Kali Day Celebration

Op 25 mei is het de feestdag van de grote kosmische kracht Kali en houden wij een Sacred Cacao Ceremony! Kom ons vervoegen...

Zaterdag 1 juni – Vrouwencirkel in de natuur

Kom en voel de magie van de vrouwelijke natuur tijdens onze vrouwencirkel. Laat ons samen delen, bemoedigen en helen...

21 juni: Zomerzonnewende & Internationale Yogadag

Samen vieren we de zomerzonnerwende en de Internationale Yogadag buiten in de natuur...

Ananda biedt heel wat activiteiten aan in de weekends. Dit kunnen vrouwencirkels zijn, mannengroepen, detoxworkshops, SOUL evenings, masterclasses, retraites …. en nog zoveel meer.

Wat maakt ons anders dan andere yogacentra?

Bij ons geen korte lessen van een uur! Een beginnersles duurt minimum 1u30min. Vanaf het 2de jaar duren de lessen minimum 1u45, vanaf het 3de jaar 2uur. Deze tijd hebben we nodig om diepgang en kwaliteit te kunnen bieden.
Alle lessen werken opbouwend. We starten in september en leren elke week iets nieuws, zowel theorie als oefeningen. Na een eerste jaar, kan je doorstromen naar een 2de jaar, nadien een 3de jaar, enz.
Onze lessen zijn gebaseerd op de authentieke leringen zoals eeuwen geleden onderwezen. We distantiëren ons van de moderne varianten zoals fitnessyoga e.d., maar grijpen terug naar het traditionele onderricht. Uiteraard aangepast aan onze tijd en maatschappij.
Elke week krijg je een geschreven cursus mee naar huis. Hierin staat samengevat waarover de les ging. Heb je eens een les gemist, dan kan je thuis alles rustig nalezen.
De docenten hebben minstens 10 jaar yoga ervaring en beschikken over internationale diploma’s. Ze volgen jaarlijks verdere opleidingen, stages en retraites met als doel zich verder te bekwamen in yoga en in hun eigen innerlijke evolutie.

Lessenrooster

Over ons

Prijzen

Al onze lessen worden per serie van 10 opeenvolgende weken betaald en kosten:

€120 voor Hatha
Studenten (-26j) en 65+ betalen: €105 voor Hatha

Contactgegevens

Ananda Yogacentrum

Adres: Kemmelbergstraat 14
2600 Antwerpen / Berchem
Telefoon:
0484 61 22 34 (Winde)
0486 87 53 27 (Nucu)
Email: info@anandayoga.be
Reknr: BE46 0015 9882 5536
BTW: BE0895.458.072