0484 - 61.22.34 / 0486 - 87.53.27 info@anandayoga.be
Solar yoga for men

Yoga en spiritualiteit was aanvankelijk enkel een bezigheid van en voor mannen. De laatste decennia is dit echter helemaal veranderd. Als je nu een yogastudio binnenloopt is de kans heel groot dat je vooral vrouwen tegenkomt en dat de mannen in mindere mate vertegenwoordigd zijn. Mannen zijn vaak competitiever ingesteld waardoor je hen eerder treft in de meer sportieve en acrobatische yogastijlen, maar veel minder in de spirituele centra.

Toch horen mannen ook hier thuis! Ook zij denken na over het leven, hebben nood aan innerlijke reflectie en rust en zijn op zoek naar zelfontwikkeling en groei.

Solar Yoga for men biedt een platform voor mannen die samen willen groeien in hun spiritualiteit en die naast de reguliere yogalessen in Ananda ‘onder mannen’ willen samenkomen.

Solar Yoga

Tijdens deze sessies wordt er eveneens yoga beoefend, maar nu met bijzondere aandacht op hun sterke kanten (uithouding, kracht, focus) en op hun zwakkere kanten (lenigheid, soepelheid, ontvankelijkheid).

Daarnaast wordt er ook tijd vrijgemaakt om enkele thema’s te bespreken die het mannelijk hart beroeren. Nucu en Angelonel hebben een aantal onderwerpen in petto, maar staan open voor jullie suggesties en noden.

De Solar Yoga for men richt zich in de eerste plaats tot alle mannelijke yogi’s van Ananda, maar ze staan ook open voor andere mannen met interesse. Om hen harmonieus te integreren in de groep zullen er jaarlijks enkele instapworkshops georganiseerd worden. Check de kalender voor de instapmomenten.

Inschrijving:

Volgende sessie staan op het programma:

12/03, 30/04, 07/05, 04/06, 18/06 telkens van 9u30 tot 12u

Stuur een mail naar info@anandayoga.be of meld je aan de balie aan.

Investering:

€15 per sessie – Voor Ananda Yogi’s

€20 per sessie – Voor niet-leden

 

Wat onze leerlingen zeggen over ons

In deze krachtige Solar Yoga for men leerde ik de echte waarden van het leven. Ik heb geleerd om mijn lichaam en geest op een zeer harmonieuze manier in balans te brengen. Het maakt me sterker, en het gevoel dat ik me kan verenigen met mannen voelt als een echte broederschap die steun geeft.

Het grijpt diep terug naar de essentie van het leven.

Angelonel

In progess: someone is writing a beautiful review wich will be posted soon 🙂

A man

In progess: someone is writing a beautiful review wich will be posted soon 🙂

A man

In progess: someone is writing a beautiful review wich will be posted soon 🙂

A man

Eerstkomende activiteiten

Elke donderdag tijdens juli en augustus GRATIS YOGA

Wil je niet wachten tot september om te starten met de yogalessen in Ananda, dan bieden wij tijdens de zomermaanden wekelijks een gratis Hatha yogales...

Zaterdag 1 juni – Vrouwencirkel in de natuur: UITGESTELD

Kom en voel de magie van de vrouwelijke natuur tijdens onze vrouwencirkel. Laat ons samen delen, bemoedigen en helen...

21 juni: Zomerzonnewende & Internationale Yogadag

Samen vieren we de zomerzonnerwende en de Internationale Yogadag buiten in de natuur...

Ananda biedt heel wat activiteiten aan in de weekends. Dit kunnen vrouwencirkels zijn, mannengroepen, detoxworkshops, SOUL evenings, masterclasses, retraites …. en nog zoveel meer.

Wat maakt ons anders dan andere yogacentra?

Bij ons geen korte lessen van een uur! Een beginnersles duurt minimum 1u30min. Vanaf het 2de jaar duren de lessen minimum 1u45, vanaf het 3de jaar 2uur. Deze tijd hebben we nodig om diepgang en kwaliteit te kunnen bieden.
Alle lessen werken opbouwend. We starten in september en leren elke week iets nieuws, zowel theorie als oefeningen. Na een eerste jaar, kan je doorstromen naar een 2de jaar, nadien een 3de jaar, enz.
Onze lessen zijn gebaseerd op de authentieke leringen zoals eeuwen geleden onderwezen. We distantiëren ons van de moderne varianten zoals fitnessyoga e.d., maar grijpen terug naar het traditionele onderricht. Uiteraard aangepast aan onze tijd en maatschappij.
Elke week krijg je een geschreven cursus mee naar huis. Hierin staat samengevat waarover de les ging. Heb je eens een les gemist, dan kan je thuis alles rustig nalezen.
De docenten hebben minstens 10 jaar yoga ervaring en beschikken over internationale diploma’s. Ze volgen jaarlijks verdere opleidingen, stages en retraites met als doel zich verder te bekwamen in yoga en in hun eigen innerlijke evolutie.

Lessenrooster

Over ons

Prijzen

Al onze lessen worden per serie van 10 opeenvolgende weken betaald en kosten:

€120 voor Hatha
Studenten (-26j) en 65+ betalen: €105 voor Hatha

Contactgegevens

Ananda Yogacentrum

Adres: Kemmelbergstraat 14
2600 Antwerpen / Berchem
Telefoon:
0484 61 22 34 (Winde)
0486 87 53 27 (Nucu)
Email: info@anandayoga.be
Reknr: BE46 0015 9882 5536
BTW: BE0895.458.072