Spirituele Studiegroep

Voor wie: Voor al wie in het 2 de jaar Hatha Yoga of Tantra Yoga zit, of hoger
Docent: Ruxandra begeleidt deze groep doorheen het jaar
Waar:

Wanneer:

Ananda Yogacentrum

zondag 2oktober, van 10u-12u30

22/1, 12/2, 26/3, 9/4, 30/4, 21/5, 18/6

Wat is een ‘Spirituele Studiegroep’? Deze groep heeft tot doel de aangeboden technieken uit de yogalessen te verdiepen en er verder mee te experimenteren. De groep komt elke 3weken samen en stelt tot doel om zichzelf te willen transformeren en spiritueel te evolueren.

In de groep ga je probleemgericht aan het werk en stel je doelen centraal die je wilt bereiken. Dit onder professionele begeleiding van Ruxandra en onder de motiverende energie van de groep.

Deelname is gratis, inzet en consequente deelname worden verwacht van eenieder.

“Zondag is een dag van rust en bezinning,terug openen van onze ogen, terug bewust worden van de universele energie die ons dagelijks omringt in al zijn glorie. Ik vind Ananda en de spirituele studiegroep van Ruxandra zo interessant omdat er telkens een onderwerp wordt besproken en beoefend (body & soul) zoals werken rond het innerlijke pad ( sound & silence) of de verbinding tot het goddelijke”.
Stefan

“Ruxandra makes a Heaven of your Sunday! She is very talented in creating a certain atmosphere. Be sure, you make a shift during her sessions. A positive one, you always leave with a smile. She is very present in what she is doing. Her feminine touch is like magic. Her Heart openers and guided meditations are personnaly my favorites. Don’t miss this opportunity!”
Ilse

Ik heb verleden jaar als tweedejaarsstudent bij anandayoga voor het eerst deelgenomen aan de zondagyoga.
Hoed af voor Ruxandra die om de drie weken de mensen kan boeien met verschillende thema`s die toch wel een beetje dieper gaan dan de normale lessen in de week. Altijd ook een mooie reeks asanas en meditaties al of niet aangepast aan het thema.
De bijeenkomsten zijn altijd tof en heel relaxed en ook handig om nieuwe (toffe) mensen te ontmoeten die les volgen in een ander jaar dan het uwe.
Dus tot ziens op de eerste zondag yoga voor de mensen die verleden jaar al aanwezig waren en hopelijk vele anderen die beslist hebben dit jaar deel uit te maken van de zondagklas !
Richard