Over ons

randompicture17In onze yogastudio te Antwerpen streven we naar Yoga in haar traditionele vorm. Niet alleen de lichamelijke oefeningen worden onderwezen, maar ook de essentiële en fundamentele principes achter Yoga worden uitgelegd. Op die manier kunnen we beter begrijpen hoe en waarom Yoga werkt en pas dan kan Yoga een waardevol instrument worden om onszelf te veranderen op elk niveau.

Onze docenten zijn allen gecertificeerd, zijn minstens 10 jaar yogastudent en hebben een 2-jarige opleiding genoten bij ATMAN, International Federation of Yoga&Meditation. Ieder van ons zit in een persoonlijk ontwikkelingstraject waarbij zelf ‘yogastudent’ -zijn centraal staat. Enkel door de yogalering van binnenuit te beleven kan je een voorbeeld zijn voor anderen.

shutterstock_125340167In Ananda streven we ernaar dat yoga geen abstract begrip blijft maar dat het deel kan uitmaken van het dagelijks leven in onze moderne samenleving.

Ananda is een Sanskriet woord en betekent Allerhoogste geluk, zaligheid. Het verwijst niet naar het plezier verkregen door de zintuigen, maar naar de geestestoestand die je ziel doet uitstijgen boven elke dualiteit. Het wordt beschouwd als de allerhoogste bewustzijnstoestand.

t_460x0_GroupLaughingMet de yogalessen, workshops, lezingen en sociale evenementen die georganiseerd worden willen we je een netwerk aanbieden waarin je je leven kan transformeren en verrijken in het licht van de yogatraditie.