Nucu

Nucu CondreaIn 1988 ben ik yoga volgens het Hatha Yoga Systeem beginnen volgen tot op de dag van vandaag. Daarnaast heb ik ook lessen gevolgd en initiaties gekregen in Kasjmir Shivaism, een eeuwenoud filosofisch systeem uit Kasjmir. In 1992 heb ik inwijdingen gekregen in bioenergetische healing en chiropractie. Vanaf 1994 ben ik voor het eerst beginnen lesgeven in Boekarest.

In 1996 begon ik om les te geven in Denemarken. Daarnaast ben ik me ook beginnen specialiseren in de meer dynamische Ashtanga yogavorm. Al gauw werd ik ook gevraagd als yogadocent bij SATS, een groots Scandinavisch Fitnessnetwerk in Denemarken.

NucuVerder hield ik ook verschillende yogaworkshops en heb ik yogales gegeven aan universiteiten. Ik ben intussen bijna 30 jaar met yoga bezig en blijf internationaal zeer actief.

Ik reis geregeld naar India en Thailand voor specialisatiecursussen en boeddhistische meditatieretraites van langere duur. Yoga is mijn levenspad. Het heeft me geleerd om de wereld anders te bekijken en het schenkt me dagelijks vreugde en intens geluk. Ik streef ernaar om dit met anderen te kunnen delen.