Nucu

Nucu CondreaIn 1988 ben ik begonnen met Hatha Yoga en dat doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds met evenveel enthousiasme! Ook heb ik verschillende cursussen in Kasjmir Shivaism gevolgd, een eeuwenoud filosofisch systeem uit Kasjmir. In 1992 heb ik initiaties ontvangen in bioenergetische healing en chiropractie. Vanaf 1994 ben ik zelf yogalessen beginnen geven.

In 1996 ben ik dan verhuisd naar Denemarken, waar ik me ook ben beginnen specialiseren in de meer dynamische Ashtanga yogavorm. Al gauw werd ik ook gevraagd als yogadocent bij SATS, een groots Scandinavisch Fitnessnetwerk in Denemarken.

NucuVerder hield ik ook verschillende yogaworkshops en heb ik yogalessen gegeven aan universiteiten. Ik ben intussen bijna 30 jaar met yoga bezig en blijf internationaal ook zeer actief.

Ik reis geregeld naar India en Thailand voor specialisatiecursussen en boeddhistische meditatieretraites van langere duur. Yoga is mijn levenspad. Het heeft me geleerd om de wereld anders te bekijken en het schenkt me dagelijks vreugde en intens geluk. Ik streef ernaar om dit met anderen te kunnen delen.