Winde

SHAKTI WINDE-0367Als kind al was ik enorm gefascineerd door enkele fundamentele levensvragen en als tiener trachtte ik antwoord te vinden in heel wat boeken uit onze plaatselijke bibliotheek. Mijn eerste yogales volgde ik pas veel later, toen ik in Brussel studeerde. En dat veranderde voor mij werkelijk alles!
Na mijn studies als licentiaat-vertaler ben in meteen naar India vertrokken om naar de wortels van Yoga op zoek te gaan. Dusdanig gefascineerd en vastbesloten te vinden naar wat ik op zoek was, kwam ik 5 weken later aan in Rishikesh en vond ik de yogaschool die ik nodig had. Daar, aan de voet van de Himalaya heb ik gedurende een paar jaar mijn leven volledig aan Yoga gewijd. De opleiding was enorm intensief; we beoefenden yoga gedurende 12 uur per dag of meer, maar daar heb ik ondervonden welke kracht er in Yoga schuilt.

Nadien heb ik mijn Yogapad verdergezet in Denemarken waar ik enkele jaren gewoond heb en ik de tweejarige yogalerarenopleiding gevolgd heb bij Atman, International Federation of Yoga and Meditation.

Yoga is mijn levenswijze geworden en ik hoop hiermee zoveel mogelijk mensen op weg te kunnen helpen in hún zoektocht naar rust en hogere spirituele ervaringen.