Solar Yoga for men

Yoga en spiritualiteit was aanvankelijk enkel een bezigheid van en voor mannen. De laatste decennia is dit echter helemaal veranderd. Als je nu een yogastudio binnenloopt is de kans heel groot dat je vooral vrouwen tegenkomt en dat de mannen in mindere mate vertegenwoordigd zijn. Mannen zijn vaak competitiever ingesteld waardoor je hen eerder treft in de meer sportieve en acrobatische yogastijlen, maar veel minder in de spirituele centra.

Toch horen mannen ook hier thuis! Ook zij denken na over het leven, hebben nood aan innerlijke reflectie en rust en zijn op zoek naar zelfontwikkeling en -groei.

Solar Yoga for men biedt een platform voor mannen die samen willen groeien in hun spiritualiteit en die naast de reguliere yogalessen in Ananda ‘onder mannen’ willen samenkomen.

Tijdens deze sessies wordt er eveneens yoga beoefend, maar nu met bijzondere aandacht op hun sterke kanten (uithouding, kracht, focus) en op hun zwakkere kanten (lenigheid, soepelheid, ontvankelijkheid).

Daarnaast wordt er ook tijd vrijgemaakt om enkele thema’s te bespreken die het mannelijk hart beroeren. Nucu en Angelonel hebben een aantal onderwerpen in petto, maar staan open voor jullie suggesties en noden.

De Solar Yoga for men richt zich in de eerste plaats tot alle mannelijke yogi’s van Ananda, maar ze staan ook open voor andere mannen met interesse. Om hen harmonieus te integreren in de groep zullen er jaarlijks enkele instapworkshops georganiseerd worden. Check de kalender voor de instapmomenten.

Praktisch

Dit najaar zijn er 4 sessies voorzien:

13/03, 27/03, 08/5, 05/06, 26/06, telkens van 9u30 tot 12u

Prijs

€10 per sessie – Voor Ananda Yogi’s

Inschrijven

Stuur een mail naar info@anandayoga.be of meld je aan de balie aan.