14 oktober 2017 – WISDOM evening: Communiceren met engelen

Wanneer: 14 oktober 2017
Tijd: 19u – 21:30
Waar: Ananda Yogacentrum
Prijs: €5
Inschrijven: Per mail of aan de balie in het inschrijfregister
Docent: Winde

angels in the cloudWISDOM evening: Communiceren met engelen.

Engelen bestaan en zijn overal om ons heen terug te vinden. Wandel maar eens even over de Meir en ontdek hoeveel gebouwen gedecoreerd zijn met deze prachtige hemelse wezens. Op elke kerstmarkt, in elke kerk, maar ook in zovele magazines en boeken spreken engelen maar al te vaak ter verbeelding.

Engelen zijn er altijd en overal om ons te helpen weer dichter tot onszelf te komen en ons levensdoel te vervullen. Ze zijn er om ons te beschermen en te ondersteunen. Maar hoe kan je hun hulp inroepen?

In deze lezing schets Winde welke engelen er bestaan en hoe je ermee kunt communiceren. Na het theoretische gedeelte maken we samen een begeleide meditatie oefening waarin je het eerste contact kunnen leggen met je beschermengel. Dit wordt stap voor stap begeleid en stelt je in staat om deze oefening ook thuis alleen uit te voeren.

Koekjes en thee inbegrepen.
Meebrengen: pen en papier

Goed om weten: op 11 november 2017 volgt er een praktisch gedeelte tijdens onze 2de SOUL evening: Engelenavond – (beide activiteiten kunnen los van mekaar gevolgd worden)