16 oktober 2021 – Detoxworkshop

Wanneer: 16/10
Tijd: 9:00-14:00
Waar: Ananda Yogacentrum
Prijs: €50
Inschrijven: reserveer per betaling per overschrijving of balie
Docent: Nucu

shanka-bellyHebt u ook wel eens last van constipatie? Een hard gevoel in de buik? Lijdt u ook wel eens aan vermoeidheid en een zwaar gevoel? Hebt u wel eens een slechtruikende adem en een moeilijk te behandelen huid?
Dan zou u dringend eens moeten denken aan een detoxworkshop!
Shankapraksalana is een klassieker uit de Indische Traditionele Geneeskunde en is één van de meest volledige zuiveringstechnieken die het hele spijsverteringsstelsel reinigt. De effecten zijn zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel merkbaar.

Het resultaat is een volledige reiniging van het hele spijsverteringsstelsel.

shanka-saltWerkwijze:
Je drinkt een bepaalde hoeveelheid water met een zoutoplossing en je maakt vervolgens een set van eenvoudige oefeningen.  De sessie begint met een uitleg over de techniek en eindigt met een lichte maaltijd en een diepe relaxatie. Je krijgt de techniek volledig uitgeschreven mee naar huis, waardoor je die in de toekomst op eigen houtje kunt uitvoeren.

Docent:
Deze techniek wordt volledig onder professionele begeleiding van Nucu uitgevoerd. De kleine groepjes zorgen voor een vertrouwde sfeer met voldoende individuele aandacht voor iedere deelnemer.

Inschrijven:
Deze workshop is zeer populair. Inschrijven op voorhand is nodig. Stuur hiervoor eerst een mail naar info@anandayoga.be om de beschikbaarheid te checken en stort nadien het inschrijfgeld om je plaats te bevestigen.

Je hoeft niets mee te brengen, maar je moet wel op lege maag naar deze sessie komen (enkel water, geen thee). Het is van belang dat je de dag zelf alleen rustige activiteiten plant.

Prijs: 50€ per sessie
Waarschuwing: deze zuiveringstechniek is niet geschikt in geval van zwangerschap, darmkanker, appendicitis, maag- en darmzweren, extreem lage/hoge bloeddruk. Bij twijfel contacteert u ons best.