18 november 2017 – Chakra Workshop

Wanneer: 18 november
Tijd: 10u-16u
Waar: Ananda Yogacentrum
Prijs: €45
Inschrijven: info@anandayoga.be
Docent: Winde

Chakra Workshop

De mens is meer dan een lichaam alleen! In yoga wordt vooral gewerkt met het energetisch lichaam waarin zich alle chakras of energieknooppunten bevinden.

Een chakra is een energiesysteem of antenne waarlangs wij energie kunnen ontvangen en sturen. De oude teksten spreken over 88000 verschillende chakras. De meeste hiervan zijn kleinere chakras die slechts een bijkomstige rol spelen in het menselijk energetisch lichaam.

Er zijn 40 secundaire chakras en uiteindelijk 7 hoofdchakras. Deze 7 spelen een cruciale rol in het lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele leven van de mens.

De workshop combineert theorie over de chakras met yoga oefeningen en meditaties. Je krijgt beeld en uitleg over de 7 chakras in al hun aspecten en we leggen je uit hoe je elke chakra specifiek kunt activeren en in evenwicht kunt brengen. Je leert hoe je jouw dominante chakras(s) kunt herkennen en wat je ermee kunt doen.

Deze 1dags workshop is een mooie aanvulling voor wie al yogalessen volgt, maar leent zich ook perfect naar de absolute beginner die op zoek is naar meer kennis en oefening.

Breng een lunchpakje mee!

Schrijf je in aan de balie of stuur een mail naar info@anandayoga.be om de beschikbare plaatsen te checken.