28 Febr. – Gratis online introductie over ‘Groep Tapas’

Wanneer: 28/2
Tijd: 10u-12u30
Waar: Online via Zoom

Prijs: gratis
Inschrijven: via link
Docent: Ilse&Ruxandra

Je hebt zeker al vaak gehoord hoe een goede, aanhoudende en duidelijk georiënteerde spirituele beoefening (TAPAS) je verbluffende resultaten kan opleveren.

Veel yogi’s gaan zo’n TAPAS aan of hebben tenminste het voornemen dat te doen. Want we willen onderzoeken, we willen bepaalde patronen verwijderen of nieuwe, gezonde gewoonten en perspectieven aanleren.

Plannen omzetten in daden is niet altijd gemakkelijk. Hoevelen van ons hebben al geen redenen gevonden om de reis toch nog maar wat uit te stellen of hebben de moed onderweg verloren? Of was het vooral pushen om de tapas helemaal tot het einde van de gekozen periode door te zetten?

Ervaring leert dat groepsbeoefening de motivatie, de energie, de wilskracht en uiteindelijk de resultaten écht stimuleert. Een TAPAS die samen met andere enthousiaste (en soms meer ervaren) yogi’s wordt beoefend, helpt de effecten te objectiveren en levert ook waardevolle feedback op!

ANANDA nodigt je uit voor een kennismaking met een eerste GROEP TAPAS van 49 dagen:

Groepstapas voor het ontwaken van de staat van bewustzijn

en voor het versterken van de staat van enthousiasme & vertrouwen.

(De uitvoering ervan gebeurt individueel thuis.)

Voor een vrijblijvende presentatie en het onthullen van alle details verwachten we je op 28 februari op ons Zoom-platform, tussen 10u & 12u30. We kijken er naar uit je daar te ontmoeten!

Registratie vereist via deze link. De zoomlink word je per e-mail toegestuurd.