AANGEPASTE YOGALESSEN – ONLINE

De nieuwe maatregelen dwingen ons momenteel het yogacentrum gesloten te houden, maar we hebben ervoor gekozen om alle jaren online aan te bieden. Deze weken waarin er zoveel onrust, onzekerheid en stress heerst, lijkt het ons eens zo aangeraden om yoga te kunnen blijven doen en om mekaar te kunnen blijven ontmoeten, al was het dan virtueel. 
Het programma is iets beperkter dan in het centrum en de uren zijn wat verschoven om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. We bieden elke yogales slechts 1X in de week aan.

1ste jaar: maandag 19u30

2de jaar: vrijdag 19u30

3de jaar: dinsdag 19u30

4de jaar: donderdag 19u30

6de jaar: woensdag 19u30

Tantra jaar 4: dinsdag 19u30 

De online lessen zullen gebeuren via zoom.us (op computer). Deze app kan je ook downloaden op je telefoon en is super gebruiksvriendelijk (ZOOM cloud meetings).

Onze Yogafederatie heeft een kort flimpje gemaakt met instructies: https://onlineyogaacademy.com/how-to-use-zoom/ 

Bekijk dit zeker even op voorhand en installeer het programma of de app.
De dag van je les ontvang je dan via mail een uitnodiging. Je volgt de link en de instructies en dan voegt de lesgever je toe aan het klaslokaal. Alle lessen starten om 19u30, maar gelieve deze eerste week 20 minuutjes op voorhand aan te melden, zo hebben we voldoende tijd om de kleine probleempjes op te lossen. 
We bieden deze online lessen aan ter vervanging van de lessen in het centrum, deze tellen dus mee in je betaalde reeks. Kan je er toch niet bij zijn, dan kunnen we je een opname van de les doorsturen waardoor je de les nadien kunt meevolgen. Gelieve ons dan te mailen. Als dit voor jou technisch niet haalbaar is, gelieve ons dan te contacteren en dan bekijken we het samen verder.
Ook voor ons is deze situatie nieuw en we doen ons uiterste best om oplossingen te vinden die het mogelijk maken om toch verder te gaan met yoga. We hopen dat alles vlot verloopt, maar enige flexibiliteit en geduld zullen mogelijk gevraagd worden. Deze week kan je alleen deelnemen aan de les van jouw jaar, vanaf volgende week kunnen de gevorderden ook meedoen aan de lagere jaren. 
Intussen hopen we dat jullie allen gezond en sterk blijven en dat ook jullie families het goed stellen.
Met liefdevolle groet,

🍀
💓

Het Ananda team