0484 - 61.22.34 / 0486 - 87.53.27 info@anandayoga.be

21/04, 05/05, 26/05

Prijs:

€90 / €105 voor serie van 3 cirkels

Inschrijven per mail of aan de balie

Tijd:17:00 – 20:00
Waar:Ananda Yogacentrum
Inschrijven:info@anandayoga.be
Begeleidster:Ilse

Start van nieuwe reeks vrouwencirkels: De streling van je Muze

Deze mini-reeks is jouw gelegenheid om jezelf te omringen met de energieën waarvan je er meer wil aantrekken in je leven.
In oprechte en speelse sisterhood omringd zijn door gelijkgestemde inspirerende vrouwen om individueel en als groep vrijelijk te voelen.
In deze cirkels mag je volkomen ontspannen in vertrouwen, innerlijke rust en belichaming.
Je krijgt de kans te spelen vanuit overgave om zo emotionele beheersing te ontdekken en je innerlijk evenwicht te verankeren. We gaan ook vrij experimenteren rond beeldende expressie en lichamelijke communicatie / body language.
Samen ongeremd beleven in een veilige open oordeelloze omgeving, mekaar aanmoedigen voorbij de comfortzones en elkaar bewonderen voor durf, schoonheid, authenticiteit en zoveel meer!
Alle ervaringen zullen je aanzienlijk vooruit helpen in de diepere ontplooiing van je vrouwelijke natuur.
In deze drie vrouwencirkels wordt zorgvuldig plaats gecreëerd om je innerlijke wereld ten volle te beleven en belicha(a)men.
Het is immers door impressies, indrukken, sensaties en gevoelens helemaal te voelen, te herkennen en te waarderen, dat begrepen kan worden wat er door je heen gaat en wat er effectief ingezien wil worden. En om tegelijk ook het verschil tussen emotie, inspiratie en intuïtie te ontdekken. 
Door jeZelf helder, krachtig bewust uit te drukken, komt er vanzelf ruimte vrij voor indrukken. Maar om die deugddoende stroom tussen buiten en binnen harmonieus te laten vloeien, is het noodzakelijk regelmatig stil te staan en het ook stil te maken. Dit is van wezenlijk belang. 

Cirkel 1 – 21/04: Door innerlijke stilte naar ‘flow’

Cirkel 2: 05/05: Vanuit impressies expressies creëren

Cirkel 3: 26/5: De Muze streelt, Shakti speelt

Inschrijven:
Stuur hiervoor eerst een mail naar info@anandayoga.be om de beschikbaarheid van plaats te checken. Nadien sturen we je alle verdere praktische info door per mail.

Let op: beperkte plaatsen beschikbaar.

Begeleidster:
Ilse

Deze cirkels richten zich naar elke vrouw die op zoek is naar dieper zelfinzicht en voor zij die streeft naar zelfontwikkeling.

  • https://nl-nl.facebook.com/anandayogacentrum/

Winde

Winde voelde de spirituele roeping al op zeer jonge leeftijd, maar het is pas in 2001 dat ze besliste om haar leven volledig in het teken van yoga en spiritualiteit te stellen. Dit ontdekte ze in India waar ze twee jaar verbleef en sindsdien heeft ze een leven ontdekt vol transformatie en persoonlijke groei.

Ze startte het Ananda Yogacentrum in 2010, wat intussen uitgroeide tot een spiritueel centrum te midden van de stad. Sinds vijf jaar geeft ze nu ook vrouwencirkels waarin ze vrouwen weer in hun kracht tracht te zetten. Ze voelt het als haar roeping om mensen weer in contact te brengen met hun ziel en zo de diepere en hogere betekenis van het leven te ontdekken.

Ze houdt ervan om vrouwen te inspireren om hun diepe, mysterieuze en krachtige vrouwelijke authenticiteit te (her)ontdekken.

  • https://nl-nl.facebook.com/anandayogacentrum/

Ruxandra

Ruxandra discovered the power of women circles as an adolescent. Although a very introvert and solitary nature at the time, she started to notice very soon the amazing value of sisterhood. 
A woman needs some time and space on her own but also has the need to share, to be seen, to connect, to build up memories and friendships with other feminine souls. 
While still constantly attending femininity -courses, -camps and -events, Ruxandra also guides a series of shakti circles. Their purpose is to bring together women with the same aspiration towards inner growth, towards unveiling more and more The Mysterious, Eternal Feminine, present in each feminine heart.
  • https://nl-nl.facebook.com/anandayogacentrum/

Ilse

Ongeveer 10 jaar na haar eerste kennismaking met yoga in Ananda, besloot Ilse nog dieper te duiken in de mysteries van Shakti – het Universele Vrouwelijke Principe – om te groeien tot ‘Tantra Teacher for Women’.

Met het uitbreidend aantal vrouwen dat zoekend is naar antwoorden en verbinding onder mekaar, geeft haar onderdompeling blijk van geïntegreerde timing op haar sprankelend fascinerende pad.

Ilse vindt haar richtingaanwijzers door vanuit al haar vrouwelijke facetten in verbinding te treden met haar Ziel.

Het liefst benadert ze haar bezigheden en taken als waardevolle rituelen waardoor de ‘heiligheid’ van het leven tastbaarder wordt.

Haar ervaringen delen met gelijkgestemde vrouwen en hen inspireren tot diepe zelf-ontdekking zijn haar zuivere intentie en aspiratie.