0484 - 61.22.34 / 0486 - 87.53.27 info@anandayoga.be

Vrijdag 21 juni 2024

Prijs: gratis

Tijd:19:00 – 22:00
Waar:Buiten in de natuur (indien het weer het toelaat)
Inschrijven:info@anandayoga.be
Docent:Ananda Team

Zomerzonnewende en Internationale Yogadag

21 juni is een bijzondere dag! Niet alleen wordt yoga overal in de wereld beoefend en gevierd ter ere van International Yoga Day, maar ook de zomerzonnewende vindt dan plaats.

Dit is een dag om te omarmen, want het markeert het begin van de astrologische zomer, met haar langste dag en kortste nacht van het jaar.

Het moment van de zomerzonnewende is een keerpunt, waar de dagen langzaam korter worden en de nachten langer, geleidelijk toewerkend naar de winterzonnewende. Een tijd van overgang, gevierd doorheen de geschiedenis met festivals, midzomervieringen en spirituele rituelen.

Om deze speciale dag te eren, nodigen we jou uit om samen te komen op een idyllisch plekje in de natuur voor een unieke ervaring van yoga en meditatie. Alle (ex-) leden van Ananda zijn van harte welkom, maar voel je vrij om je partner of geïnteresseerde vrienden mee te brengen.

Laat ons samen deze prachtige dag vieren, omringd door de energie van de zon, de aarde en elkaar.

Locatie: wordt gecommuniceerd na inschrijving

Tijd: verzamelen voor Ananda om 19:00, start activiteit +/- 20u

Inschrijving: stuur een mail naar info@anandayoga en ontvang alle details

“Deze avond was gevuld met mysterie en liet een diepe indruk op mij na. Staande in het open veld, tussen het hoge gras, starend naar de mistige ondergaande zon had iets zeer bijzonders. Voor mij was het een mooie start van een nieuw seizoen.”

  • https://nl-nl.facebook.com/anandayogacentrum/

Winde

Winde voelde de spirituele roeping al op zeer jonge leeftijd, maar het is pas in 2001 dat ze besliste om haar leven volledig in het teken van yoga en spiritualiteit te stellen. Dit ontdekte ze in India waar ze twee jaar verbleef en sindsdien heeft ze een leven ontdekt vol transformatie en persoonlijke groei.

Ze startte het Ananda Yogacentrum in 2010, wat intussen uitgroeide tot een spiritueel centrum te midden van de stad. Sinds vijf jaar geeft ze nu ook vrouwencirkels waarin ze vrouwen weer in hun kracht tracht te zetten. Ze voelt het als haar roeping om mensen weer in contact te brengen met hun ziel en zo de diepere en hogere betekenis van het leven te ontdekken.

Ze houdt ervan om vrouwen te inspireren om hun diepe, mysterieuze en krachtige vrouwelijke authenticiteit te (her)ontdekken.

  • https://nl-nl.facebook.com/anandayogacentrum/

Ruxandra

Ruxandra discovered the power of women circles as an adolescent. Although a very introvert and solitary nature at the time, she started to notice very soon the amazing value of sisterhood. 
A woman needs some time and space on her own but also has the need to share, to be seen, to connect, to build up memories and friendships with other feminine souls. 
While still constantly attending femininity -courses, -camps and -events, Ruxandra also guides a series of shakti circles. Their purpose is to bring together women with the same aspiration towards inner growth, towards unveiling more and more The Mysterious, Eternal Feminine, present in each feminine heart.
  • https://nl-nl.facebook.com/anandayogacentrum/

Ilse

Ongeveer 10 jaar na haar eerste kennismaking met yoga in Ananda, besloot Ilse nog dieper te duiken in de mysteries van Shakti – het Universele Vrouwelijke Principe – om te groeien tot ‘Tantra Teacher for Women’.

Met het uitbreidend aantal vrouwen dat zoekend is naar antwoorden en verbinding onder mekaar, geeft haar onderdompeling blijk van geïntegreerde timing op haar sprankelend fascinerende pad.

Ilse vindt haar richtingaanwijzers door vanuit al haar vrouwelijke facetten in verbinding te treden met haar Ziel.

Het liefst benadert ze haar bezigheden en taken als waardevolle rituelen waardoor de ‘heiligheid’ van het leven tastbaarder wordt.

Haar ervaringen delen met gelijkgestemde vrouwen en hen inspireren tot diepe zelf-ontdekking zijn haar zuivere intentie en aspiratie.